Friday, May 18, 2012

Filme On, Filme ONLINE: Eroii din Battleship

Battleship, o poveste despre o flotă internaţională angajată într-o luptă violentă şi intensă cu extratereştri şi ale lor arme gigantice şi aparent indestructibile, rulează deja în cinematografele româneşti, în regim de avanpremieră.

După succesul enorm al celor două filme care au pornit de la jucării, Transformers şi G.I. Joe: The Rise of Cobra, primul joc care urma să fie transformat în film a fost Battleship.

Dincolo de cuirasatele reale ce au fostfolosite şi de distrugătoarele Aegis - cele mai puternice vase de luptă de pe planetă, detalii savuroase pentru pasionaţii de nave, Cinemagia a fost impresionată şi de curajul, intuiţia şi gândirea strategică de care au dat dovadă personajele.

Impresionați de vizitele făcute pe flota de distrugătoare ale marinei americane, ca și de timpul petrecut alături de soldații SOCOM ("Special Operations Command") din Florida, realizatorii au știut că trebuie să găsească actori apți să dea viață unor personaje asemănătoare cu soldații din viața reală, cei care, în momente cruciale, ar fi nevoiți să lupte pe viață și pe moarte.

No comments:

Post a Comment